Coaching wordt nog wel eens vergeten

Coaching wordt nog wel eens vergeten

Coaching wordt nog wel eens vergeten door ondernemers. Bij het starten van de onderneming wordt en nog wel eens informatie vergaard, maar als de trein op de rit is, dan wordt er dikwijls niet meer gedacht aan coaching. Dit terwijl een goede business coach nu net het verschil kan maken tussen winstgevend ondernemen en een zeer winstgevende onderneming.

Waarom je een business coach kunt inhuren

  1. Nieuwe inzichten in huis halen om bijvoorbeeld nieuwe klanten te bereiken. Een frisse blik van iemand anders kan wonderen doen.
  2. Regelmaat en structuur aanbrengen bij jou en je onderneming. Chaos werkt zo veel lastiger dan een goed gestructureerd bedrijf. Hierdoor zul je niet alleen veel tijdwinst boeken, maar ook een stuk relaxter kunnen ondernemen.
  3. Meer winst behalen voor dezelfde werkzaamheden. Misschien factureer je per uur, terwijl er veel meer winsten te behalen zijn door dit op een andere manier aan te pakken.
  4. Een stok achter de deur als ondernemer zijn. Als ondernemer komt er veel op je pad, maar je dient jezelf telkens weer te motiveren. Het kan erg prettig zijn als er iemand over je schouder meekijkt en jou aan je doelen laat denken wanneer je er zelf niet zo mee bezig bent.
  5. Ervaring in huis nemen, van iemand die al op het punt is geweest waar jij naar toe wilt. Dit is een zeer interessante welke veel tijd een geld winst op kan leveren. Waarom het wiel zelf uitvinden, als er iemand is die je perfect kan vertellen hoe je er eentje maakt? Door iemand in te huren die al meerdere keren met hetzelfde bijltje heeft gehakt en precies weet hoe je jouw doelen kunt behalen. Hoef je alleen de uitgestippelde weg te volgen welke je businesscoach jou zal laten zien. Hij of zij is er immers al eerder geweest, waardoor het zo veel eenvoudiger wordt.
Reacties zijn gesloten.